Kunder

Kunder

Vi strävar alltid efter att skapa nya och innovativa lösningar för alla våra kunder, i olika branscher med unika utmaningar. Vad dom har gemensamt är personaliserad kommunikation som engagerar och konverterar.

Hageland

Tillsammans med Hageland vände vi handelskedjans utmaning med låg identifierbar handel och brist på incitament för att gå med i kundklubben Mitt Hageland.

Harald A. Møller

Läs om hur vi hjälpt Harald A. Møller att skapa en mer engagerande kundupplevelse genom hela kundresan.

Isbjörn of Sweden

Tillsammans med Isbjörn of Sweden tog Oculos fram en strategi för fokus på kundlojalitet och koncept för kundklubb. Med målsättningen att bredda sin direktförsäljning och växa med sina befintliga kunder.

nille

Nille

Tillsammans med Nille nådde vi målen att rekrytera fler medlemmar till kundklubben, ökad lojalitet och nå högre omsättning i rekordfart.

Skeidar møbler

Skeidar

Vi har varit delaktiga i Skeidars storsatsning på CRM och kundklubb - och resan mot en heltäckande omnikanalstrategi.

Våra kunder

AltiboxAneoAzetsBarnas HusBertel O SteenBjørklundBootsBrillelandCappelen DammChristiania BelysningCoopDNBDominosElektroimportørenElkjøpElkoEnklere LivFelltechFerner JacobsenGullfunnHagelandHarald A MøllerInstabankInteroptikIsbjornIstad KraftJerniaLexusLOMecaMøbelringenMontérMy Perfect DayNAFNilleNTEOhmiaOutlandRSA BilSkapa MerSkeidarSprellSunkostToyotaTussaVitusapotekVoiceXL Bygg